My Family

By: Hafiz Abdul

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 17-Dec-2007 20:58 Email | Share | | Bookmark
Medan 2

 
 
 
View all 54 photos...


Monday, 17-Dec-2007 04:04 Email | Share | | Bookmark
My family at Medan

 
 
 
View all 42 photos...
Wah! dah setahun tak update fotopages nih, bukannyer aper... dah selesa sangat guner multiply.

Best nyer tegok gambar diorang kat medan, tak dapat aku nak ikut .....
Ummi, Adah, Mariah, Makli, Munirah, Maisarah, and Hakim semua pergi. Sesaper yang rajin tuh .... letak lah comment sikit Mariah xplain sikit gambar2 tuh.


Tuesday, 12-Dec-2006 04:49 Email | Share | | Bookmark
Aiman ke Tesco.....

 
Salah satu aktiviti kegemaran Aiman, pergi Tesco..... Tesco nih best sikit sebab troli dier ader sediakan kerusi untuk budak kecik. Mcm biase ... setelah kepenatan aiman akan tido atas kerusi tuh ..... zzzz.....



Tuesday, 12-Dec-2006 04:28 Email | Share | | Bookmark
Aiman dah besar....

Aiman tengok saper tuh???
Aiman! pandang depan lah!
 
View all 4 photos...
Dah berbulan2 aku tinggalkan fotopages nih, aku sebenarnyer dah start guner multiply so.. fotopages nih terabai pulak ... posting nih untuk member2 aku yang takder multiply have fun,

http://familyaku.multiply.com

Aiman nih suker berjalan2 so, kiter bawak aiman pergi One Utama .. nampak gaya nyer Aiman ader inherit sikit perangai pak dier. Dier lagi minat kat perempuan dari nak tangkap gambar. Yg dlm gambar tuh semua makcik2 dier datang dari Kedah.




Monday, 10-Jul-2006 08:57 Email | Share | | Bookmark
Welcome Home Aiman

Sian .. dari Kedah sampai KL duduk dlm bakul
Home at last!
Ibu .. engkaulah ratu hati ku
Setelah 45 hari dalam pantang ... Isteriku pulang bersama Aiman. Satu perjalanan yang menguji kesabaran.


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net